Home

Proef met ophaalservice voor het klaverjassen

 
Vrijdag 21 juni
 
Al 10 jaar lang verzorgen Lubbe Reizen en Zorgcentrum Roomburg voor ons het vervoer van bezoekers die niet zelfstandig naar de klaverjasmiddag kunnen komen. Zij stoppen bij Huize Emmaus, de Eendenkooi en sinds een paar jaar ook bij De Bles en brengen de bezoekers van daaruit naar het feestterrein.
 
We hebben echter gemerkt dat er ook mensen zijn die wel een paar potjes klaverjas of rummikub willen spelen, maar niet in staat zijn op eigen gelegenheid naar het verzamelpunt te komen. Daarom bieden we dit jaar als proef aan om een aantal mensen uit het dorp thuis op te halen en weer terug te brengen.
 
SKZ heeft hiervoor een busje voor 8 personen beschikbaar gesteld. Heb je een vader, moeder, oom, tante of buurman/-vrouw die in het dorp woont en graag van deze service gebruik maakt, laat het ons weten door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te reageren op dit bericht. Geef uiterlijk dinsdag 18 juni naam, adres en telefoonnummer op en wij gaan kijken wat we kunnen regelen.
 
Spelregels
- Deze service is alleen bedoeld voor mensen die echt niet op eigen gelegenheid naar Emmaus of het feestterrein kunnen komen.
- Er kunnen maar 8 mensen mee en we rijden 1 ronde (i.v.m. de tijd)
- Het is geen rolstoelbus.
- De instap van de bus is redelijk hoog.