Home

Wie wil van de kindermiddag een nog groter succes maken?

De kindermiddag wordt een steeds populairder onderdeel van het Dorpsfeest Zoeterwoude en daarom willen we het aantal activiteiten wat uitbreiden.

We zoeken ouders, opa’s, oma’s, grote broers of zussen die iets willen organiseren. Vind je het leuk om met een groepje kinderen: te goochelen, knutselen, regenboogscrub te maken, een workshop selfies maken te organiseren, technische proefjes te doen (zomaar een paar voorbeelden), laat het ons weten.

Het is de bedoeling dat jij de activiteit organiseert, maar wij helpen je daar natuurlijk wel bij. We vergoeden de kosten van de materialen die je nodig hebt en helpen je met het klaarzetten van de spullen.

Heb je zin om ons te helpen? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We hebben twee ‘spinnen in het web’ die van tevoren contact met je opnemen om te kijken wat je precies nodig hebt en hoe ze kunnen helpen. Tijdens de kindermiddag zijn zij ook jouw aanspreekpunt.

Verras ons met je idee en bezorg de kinderen een nog leukere middag.

 

We need you afbeelding vrijwilligers klein