GEANNULEERD - Zoeterwoudse Landbouwspelen

landbouwspelen

12.00 uur

Ook dit jaar kan je kennismaken met bijzondere boerenspellen als “Trek je gek”, “de Trekkerbandkoprol” en “Strobalen laaien”.

Als een soort ‘zeskamp’ werk je een parcours af. De hoeveelheid spellen en wat je precies gaat doen, blijft tot vlak voor de wedstrijd geheim. Voor voorbeelden van de spellen, zie de filmpjes op de site.

Er zijn leuke prijzen te winnen en je strijdt natuurlijk om de eer van “Kampioen Zoeterwoudse Landbouwspelen 2019”. Onder de teams die met hun outfit het motto “Landbouw” het beste uitdragen, verloten we een originaliteitsprijs.

Meld je aan voor dit geweldige spektakel als vriendengroep, familie, collega’s of sportteam. Elk team bestaat uit minimaal 6 personen (mag meer, dan kan je wat wisselen). Leeftijd vanaf 16 jaar en ouder.


Aanmelden kan via het inschrijfformulier of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarin je teamnaam, de contactpersoon (incl. telefoonnummer en e-mailadres), het aantal teamleden en of het team bestaat uit mannen/vrouwen/gemengd.