×

Waarschuwing

Het formulier #22 bestaat niet of is niet gepubliceerd.

Barbecue

bbq17.30 uur

Ook dit jaar organiseert Keurslagerij Van der Geest weer de oude vertrouwde dorpsbarbecue. Aanmelden hiervoor kan door middel van de bon in het boekje. Vul de bon in en reken deze af n de winkel, Dorpsstraat 31 in Zoeterwoude. Uiterste inleverdatum is vrijdag 21 juni tot 20.00 uur

Dit jaar kan je niet alleen in de winkel het pakket bestellen, maar ook via de webshop. Het bestelformulier vind je hieronder.

Bestel het gewenste aantal pakketten en betaal direct via iDEAL. Je ontvangt een bevestigingsmail. Print deze mail, dit is tevens je afhaalticket. Hiermee kan je het bestelde pakket ophalen op het feestterrein. 

De webshop is geopend tot en met donderdag 20 juni. Daarna zijn de pakketten alleen nog op vrijdag 21 juni tot 18.00 uur te bestellen en af te rekenen in de winkel, Dorpsstraat 31.

Door het succes van de afgelopen jaren is het noodzakelijk om een maximum te stellen aan het aantal pakketten. Hierdoor kunnen wij ook tijdens mindere weersomstandigheden iedereen voorzien van een geweldige barbecuesfeer in de feesttent.

Zien we je ook weer terug, terwijl je een hamburger, saté of kipfilet aan het grillen bent?

 

De barbecue wordt georganiseerd in samenwerking met Keurslagerij van der Geest. 

Het is niet de bedoeling dat je eigen gerechten of drankjes meeneemt.