Omdat ook ú Zoeterwoude een warm hart toedraagt

Beste ………

Dorpsfeest Zoeterwoude beleeft dit jaar zijn 9e editie. Elk jaar weer genieten duizenden dorps- en regiogenoten van vier geweldige dagen. Jong en oud doet mee met onze activiteiten. Van kaarten, kindermiddag en poldercross tot dorpsbarbecue, trekkerbehendigheidswedstrijden én drie geweldige feestavonden met een podium vol (top)artiesten.

Een dorpsfeest van deze omvang en kwaliteit kan niet zonder sponsors. Ondernemers en anderen, die ons mooie dorp een warm hart toedragen. Ook u denken we daartoe te mogen rekenen. En nee, schrikt u niet: het gaat echt niet om enorme bedragen. In de bijlage/link onder aan deze pagina ziet  u dat we het hele evenement in behapbare delen hebben opgeknipt. Maar we zijn natuurlijk ook heel erg geholpen met kleinere bijdragen, al dan niet in natura. Zie bijvoorbeeld het standaard sponsorpakket of kom met uw eigen idee/suggestie.

Vele handen maken het werk licht. We hopen daarom van harte dat we ook (weer) op úw hulp of ondersteuning mogen rekenen. U doet er Zoeterwoude en haar inwoners een groot plezier mee. Maar, waarschijnlijk ook uzelf! Want we stellen er natuurlijk wel iets tegenover. Én we brengen uw (bedrijfs)naam volop onder de aandacht.

Via onderstaande button komt u rechtstreeks in het formulier. Tot slot: vergeet niet 21, 22, 23 en 24 juni in uw agenda te reserveren. We hopen heel erg dat u er als sponsor bij zult zijn, maar welkom bent u natuurlijk sowieso!

 

button sponsoring

 

link: Sponsormogelijkheiden-2018