2019 Sinterklaasintocht

Sinterklaasintocht 2017 006O, kom er eens kijken, want het Dorpsfeest heeft weer een hele zak vol met foto's voor je! Dit keer van de intocht van de goedheiligman in Zoeterwoude.
Ondanks het voorspelde winterweer, waren er aardig wat mensen op de been voor de man met de mijter. Ook brak de zon door, dus was het al met al goed vertoeven. Na flink wat uitgedeelde pepernoten en ander snoepgoed, ging de Sint richting zijn logeeradres.

Klik hier voor de foto's

 

Lees meer: 2019 Sinterklaasintocht

2019 zondagavond - Groen en Hard + Waterproof Shampoo

zondagavond 2019 056

 Groen en Hard + WaterproofShampoo waren stiekem toch wel het hoogte punt van het gehele weekend. 

Lees meer: 2019 zondagavond - Groen en Hard + Waterproof Shampoo

2019 vrijdagavond - Q-Music + Feestteam

qmusic 2018 34Een spraakmakende show met 2 DJ's van Q-music! Met een indrukwekkende DJ-booth van 18 schermen voor video en visuals, een leddecor met bigscreens en het alleen maar populairder wordende Foute Uur stond de Q-music The Party garant voor Feest! De award  ‘de beste feestact van Nederland’ die al meerdere jaren aan hen is uitgereikt, bewijst dat de vrijdagavond echt een feest is geworden met het Feestteam.

Lees meer: 2019 vrijdagavond - Q-Music + Feestteam

2019 Baggercross

Baggercross 2017 100Gewoon, voor de lol, in de sloot springen. Een snoekduik maken in de bagger en een eind lopen door weilanden. Vrijdagavond werd voor de achtste achtereenvolgende keer de baggercross gehouden in de polders rondom het feestterrein!

Lees meer: 2019 Baggercross