2017 zondagavond - zwijnenbal

zwijnenbal 2017 023Heerlijk høken op de lekkerste schuurfeestmuziek zoals deze bedoeld is: voor boeren, door boeren! Dat was het thema van de Zoeterwoudse gelegenheidsformatie het Zwijnenbal. De vijfkoppige band bracht een ode aan het (bijna) gelijknamige schuurfeest middels een stevig setje boerenrock waarop lekker gedanst kon worden. Klik hier voor de foto's!

Lees meer: 2017 zondagavond - zwijnenbal

2017 zondagavond - Bökkers

Bokkers 2017 028Het leven van de vier heren van de Sallandse rockband Bökkers, verliep de laatste jaren als een dollemansrit in een achtbaan. In een moordend tempo werden festivals als de Zwarte Cross en Eurosonic Noorderslag, poppodia als Paradiso en Hedon en feesttenten door het hele land he-le-maal plat gespeeld! Klik hier voor de foto's!

Lees meer: 2017 zondagavond - Bökkers

2017 zondag - Dauwtrappen

Dauwtrappen 2017 012Vorig jaar verzorgde de Scouting koffie, thee en melk van boer Captein. En boven het kampvuur konden de wandelaars een broodje roosteren (mede mogelijk gemaakt door Jan Versluis) en dat beleggen met kaas van Van Veen. Ook dit jaar heeft de Scouting de wandelaars halverwege de route verrast. De route duurde ongeveer anderhalf uur en volgens ons heeft iedereen hier erg van genoten. Klik hier voor de foto's!

Lees meer: 2017 zondag - Dauwtrappen

2017 zaterdagavond - The Guilty Six

quiltysix 2017 018Als Band & Breakfast stonden ze twee jaar geleden ook al op het Dorpsfeest. The Guilty Six gaat gewoon verder waar Band & Breakfast is gestopt. Alleen beter, kleurrijker en intenser. Of zoals de mannen het zelf omschrijven: ‘We knallen zoveel mogelijk liedjes achter elkaar door, zodat mensen niet meer op adem kunnen komen.’ En dat hebben ze dus laten zien in de feesttent. Klik hier voor de foto's!

Lees meer: 2017 zaterdagavond - The Guilty Six

2017 vrijdagavond - Radio 538 on tour

Radio538 2017 095Rick Romijn (bekend van het populaire radioprogramma ‘Evers staat op’) en Menno de Boer zorgden ervoor dat het dak van de tent op vrijdagavond er al af ging. Zij draaiden de grootste hits, de mooiste gouwe ouwen en de fijnste dansplaten, waarop de voeten flink van de vloer gingen. De dj’s van Radio 538 zorgden in ieder geval voor een heerlijke avond met geweldige muziek. Klik hier voor de foto's!

Lees meer: 2017 vrijdagavond - Radio 538 on tour

2017 Baggercross

Baggercross 2017 100Gewoon, voor de lol, in de sloot springen. Een snoekduik maken in de bagger en een eind lopen door weilanden. Vrijdagavond werd voor de achtste achtereenvolgende keer de baggercross gehouden in de polders rondom het feestterrein! Klik hier voor de foto's!

Lees meer: 2017 Baggercross

2017 - Bingo avond

2017 bingo 04We begonnen dit jaar gewoon een dagje eerder met een heuse bingo. Dit jaar voor het eerst op het dorpsfeest werden er vanuit de tent mooie prijzen mee naar huis genomen? En als je niets gewonnen hebt? Het was het meedoen wat telt! Klik hier voor de foto's.

 

Lees meer: 2017 - Bingo avond